Z tego co można wywnioskować po samej pozycji aut po wypadku nie biorąc pod uwagę artykułu, BMW jechało po własnym pasie ruchu. Na tym odcinku drogi brawurową jazda jest codziennością a dodając do tego świeży śnieg, fakt że odśnieżarki które 2 godziny wcześniej przejeżdżały przez ten odcinek NIE ODŚNIEŻAJĄC GO (prawdopodobnie jechały odśnieżać bardziej uczęszczane ulice najpierw) i auta które nie mają prawie żadnych systemów wspomagających hamowanie uważam że wina leży po stronie obu kierowców, mitsubishi bo nie dostosował prędkości i wyrzuciło go z toru jazdy jak i bmw ponieważ jechał za szybko. NIEMOŻLIWYM jest żeby oba auta jechały przepisowo, taka jest moja i tylko moja opinia. Nie jestem przeciwnikiem BMW ale nie widziałem jeszcze BMW w którym jechały przynajmniej 3 osoby(nie widziałem dokładnie możliwe że 4)w wieku NA OKO 20-25lat o północy z piątku na sobotę które jechałyby przepisowo. Nie oszukujmy się w takich okolicznościach nikt mi nie wmówi że bmw jechało przepisowo. Powtarzam! To jest tylko moja opinia i nikt z nią nie musi się zgadzać.
Dlaczego nie ma informacji o rodzaju opon sprawcy ? Nie miało to znaczenia ?
na pewno pedał gazu się zaciął i słońce świeciło po oczach, bo kierowca musiał zjechać na przeciwległy pas żeby nie wjechać z dużą prędkością na pobliskie przejście dla pieszych.
Jednego pirata drogowego mniej,szczescie,ze dziewczynie nic nie jest.Kiedys ludzie nie byli tacy pier.....ci w rozum,wiem,ze aut bylo mniej to i wypadkow mniej. naogladaja sie teraz Szybkich i wscieklych i w swoich szrotach udaja mistrzow kierownicy.Kierowcy nie zaluje wcale,ale rodziny jak najbardziej.Kolejna glupia i niepotrzebna smierc i to wcale nienajmlodszego czlowieka.
Jedyny rzetelny portal w tym mieście. Na piotrkowskim 24 niejaki pan Krak mądra głowa w tytule napisał nie żyje pasażer a w tekście już ze kierowca
Najlepsi byli gamonie, którzy jadąc ok. godz. 2 ul. Dmowskiego od strony al. Concordii dojeżdżali do stojącego w poprzek drogi radiowozu z włączonymi sygnałami świetlnymi i tuż przed radiowozem zawracali. Może liczyli, że uda się przejechać po chodniku.
A te niebieskie rękawiczki jednorazowe z chodników już posprzątane? To takie są teraz procedury w policji i w pogotowiu ratunkowym?
Mieszkam 100 metrów dalej i w ahunie robię zakupy polecam jajka kurze wiejskie po 50 groszy
To co wyprawia się na Dmowskiego z prędkością to naprawdę przesada. Chyba czas wziąć sprawy w swoje ręce, bo przedstawiciele mieszkańców w radzie miasta zajmują się tylko medialnymi pierdołami, śledzikami i szukaniem największej dziury w Piotrkowie. A ulica przy której mieszkają jest im obojętna :((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!